Galata Köprüsünde Dayak |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
m.tokgöz
Süper Moderatör
Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2009 Konum: kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 728 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Galata Köprüsünde DayakGönderim Zamanı: 26/Aralık/2009 Saat 00:00 |
|
Yanlış hatırlamıyorsam 1999 yılıydı.Bizim halolu Ali Ceran'ın işini yapıyoruz.
Karaköyde bir otelin mineral sıva ve boya işleri vardı.Otelin bir günlük işi kalmıştı.O gün kardeşim Tavil'le beraber gittik.İkindi saatlerinde işi bitirip takımlarımızı topladık ve çıktık.Bağcılar'a gitmek için Galata köprüsünden Eminönü'ne geçip otobüse binecez.Köprüde bakım onarım çalışmaları olduğundan trafik tek yönden sağlanıyor.Eminönü'ne gidiş yönü trafiğe kapalı.Bizde herkes gibi ordan yürüyerek karşıya geçiyoruz. Ben önde birader arkada yürürken birde baktım birader ortada yok.Dönüp geriye doğru baktığımda 70-80 mt kadar geride birilerinin kavga ettiğini gördüm.Dikkatli bakınca birinin bizim birader olduğunu anladım.(meğerse geçerken bizim birader adamın tezgahına dokunmuş yanlışlıkla, oda küfredince birader yumruğu vurmuş,vay sen misin vuran!)Başında 3 kişi vardı ve biradere vuruyorlardı.O anda o yöne doğru koşmaya başladım(savulunulen nalçaklar nalkoçoğlu geliyoooor). Birinin elinde bir tabure vardı.Direk onun üzerine atladım ve vurmaya başladım.Bu arada Tavil'de toparlanmıştı. Kavga esnasında karşı taraftan birilerinin bize doğru koştuğu gözüme çarpıyordu.Birde baktım ki gelen bana giriyor.Her taraftan yumruklar,tekmeler geliyor.Anladım ki kurtuluşum yok,bu dayağı yiyecez madem bari kafadan surattan darbe almayayım dedim ve yere çöküp sırtımdaki montu kafama çektim.Tekmeler sağanak halinde geliyor ve ben hiç bir şey yapamıyorum. Neden sonra yoldan geçenlerin <yeter artık adamı öldüreceksiniz>demesiyle sağanak tekmeler yavaş yavaş kesildi.Kafamı montun içinden çıkarıp şöyle bir etrafıma baktığımda beni çember içine almış olduklarını gördüm.Abartısız en az 10 kişilerdi.Bi o kadarda biraderin etrafında.Ayağa kalktım hiç bir yerimde bişey yoktu.Üstümü başımı çırpıyorum.Adamın biri geldi.<gardaş bırak üstünü çırpmayı hemen kaybolun burdan bunlar çete başedemezsiniz bunlarla>diyordu.<Bırak yav çete olsalar nolacak ne yapabilirlerki>dedim(hani erkekliğe laf ettirmeyecez ya) Neyse toparlandık ve Eminönü'ne geldik.Şöyle birbirimize baktık ve bizi bir gülme tuttuki sormayın.Katıla katıla gülüyoruz.Halbuki ağlanacak haldeyiz.Otobüse binip giderken halolunu arayıp durumu anlattık.Halolunun tepkisi aynen şöyleydi(bir taraftan gülerek)<yapma yav halolu işi naptınız bitirdiniz mi> Hani derler ya koyun can derdinde kasap et derdinde. Bekar evine gelip yattık .Öyle bir uyku uyumuşum ki bu güne kadar daha öyle bir uyku uyuduğumu hatırlamıyorum.Birde dinlenmişim ki sormayın.Dayak iyi gelmişti sanki!... |
|
![]() |
|
sinan çifçi
Onursal Üye
Kayıt Tarihi: 25/Ekim/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 481 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sinan çifçi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26/Aralık/2009 Saat 00:33 |
|
ya ne diyelim geçmiş olsun böyle yerlerde bu kişiler tek değildir zaten
|
|
![]() |
|
Kadir Birgül
Administrator
Garaka Kadir Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2008 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 595 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kadir Birgül
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26/Aralık/2009 Saat 20:19 |
|
bununla geçmiş olsun ilk başta ali ceranı duydum tamam dedim bişey var burda
|
|
![]() |
|
Çetin
Administrator
Çetin Dalmaz (FrmOwner) Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2007 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26/Aralık/2009 Saat 23:20 |
|
valla kötü yerde doluya yalanmışsın abi... oralar çok tehlikeli
ama uzun yıllar akıldan çıkmayacak bi anı bırakmış bununla geçmiş olsun... aksaray anıları da var mı? |
|
![]() |
|
m.tokgöz
Süper Moderatör
Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2009 Konum: kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 728 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27/Aralık/2009 Saat 00:12 |
Evet Çetin gerçekten akıldan çıkmayacak bir anı bıraktı.Bende anı çok ama maalesef Aksaray'la ilgili bir anı yok.İlerleyen zamanlarda bazılarını anlatabilirim belki. |
|
![]() |
|
islam TOKGOZ
Süper Moderatör
SARIDAN SEVGILERLE Kayıt Tarihi: 20/Ekim/2008 Konum: BILGISAYAR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 662 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı islam TOKGOZ
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27/Aralık/2009 Saat 00:52 |
|
vay mehmet abi neler gelmis basiniza ya neyse bunla gecmis olsun
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Fatih_ÖZSÜMBÜL
Administrator
K A Y S E R İ S P O R Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2008 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatih_ÖZSÜMBÜL
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31/Aralık/2009 Saat 23:20 |
|
Abicim geçmiş olsun.. çok çok öncelerden tavil kardeşimiz anlatmıştı bu olayı.
güzelim İstanbul'u pislik yatağına çeviren pislik insanlar işte |
|
![]() |
|
m.tokgöz
Süper Moderatör
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31/Aralık/2009 Saat 23:27 |
|
Hepiniz sağolun varolun arkadaşlar.Aradan yıllar geçti ama trajikomik bir anı olarak kaldı hafızamda.
|
|
![]() |
|
€y_LüL
Prenses
Kayıt Tarihi: 26/Şubat/2010 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Mart/2010 Saat 20:46 |
|
dayı valla güliyimmi ağlıyımmı bilemiyorum
![]() geçmiş olsun ...
|
|
![]() |
|
f.orhan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2009 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Mart/2010 Saat 22:42 |
|
dayı geçmiş olsun başından böyle bir şey geçtiğini bilmiyordum....
|
|
![]() |
|
ismailKALE
Yeni Üye
İsmail Kale Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2008 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailKALE
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15/Mart/2010 Saat 22:09 |
|
YAV MEMEDİMİZ GEÇMİŞ OLSUN BİZDE BAKIR KÖYDE ÖLE Bİ OLAY YAŞAMIŞTIK 1987 YILINDA
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |