Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Gazi Belediyesi Tanıtım ve Paylaşım Alanı > Gazi Belediyesi Genel Bilgiler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: Kasabamızın Sorunları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kasabamızın Sorunları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 728
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı m.tokgöz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kasabamızın Sorunları
    Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 00:20
    Sizce kasabamızın şu an ne gibi sorunları vardır ve bu sorunların çözümü için ne gibi önerileriniz olabilir?
    (Örneğin bir süre önce yolların bir türlü yapılamayışı uzun zaman gündemde kalmıştı.Bunun gibi gözlemleyebildiğiniz sorunlar nelerdir?)
     Paylaşmaya ne dersiniz!?

Düzenleyen m.tokgöz - 05/Şubat/2010 Saat 00:37
Yukarı Dön
ismailKALE Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
İsmail Kale

Gönderilenler: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ismailKALE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 01:06

PAYLAŞMAYI ÇOK SEVDİGİM ŞEY GENCLERİMİZİN EKSİK OLAN TERBİYE VE EGİTİMLERİ

Yukarı Dön
esmasara Açılır Kutu Gör
Prenses
Prenses
Simge

Gönderilenler: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı esmasara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 02:21
iyi konuya deginmisiniz bence araba ve motorlari cok hizli kullaniyorlar korkuyorum köye gelince cocuklarima vururlar diye bende bu konuyu ekleyimm, tesekkürler 
Yukarı Dön
Necmettin ARSLAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 193
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Necmettin ARSLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 13:01
Yollar Hala Yapılmadı =)

Yukarı Dön
m.tokgöz Açılır Kutu Gör
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı m.tokgöz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12/Şubat/2010 Saat 21:00
         Bence kasabamızın en büyük sorunuaşırı yağışlar olduğunda mamadan yani kum mahallesindeki dereden gelen seldir.Gelen sel suları ile birlikte suya kapılan ne kadar taş varsa kasabanın tam ortasına yığılmaktadır.Geçtiğimiz yıllarda bunun benzeri durumlarla karşılaşılmış sel sularının geçtiği yollar yarılmış,taş ve çamur yığınları oluşmuştu.
         Gelen her belediye başkanı bu duruma çözüm aramışlar ancak bir çözüm yolu bulamamışlardır.
         Şimdi bunun için ne gibi çözüm önerileriniz olabilir?

Gelelim yolların yapılmayışına.Bence yolların şu an için yapılmaması daha iyi Necmettin.Eğer yollar yapılmış olsaydı kışın soğuğunu yiyince tekrar aynı hale gelecekti.O yüzden şimdi değilde baharın başlangıcında yapılması daha doğru diye düşünüyorum.
Yukarı Dön
abdullahceran Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 199
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı abdullahceran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12/Şubat/2010 Saat 23:52
bence kum mahallesinden bi kanal acılara ordan gelen suyu  caya vere bilirler
Yukarı Dön
tavil tokgöz Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı tavil tokgöz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14/Şubat/2010 Saat 20:33
kasabamızda ki en buyuk sorunlardan biride her yagmur yagısında gelen sel sonrasında asınan yollara belediyenin kum mahallesindeki kumdan kum götürüp dökmesi ve bu olayın her yagmur yagısında tekrarlanması sonucu kumda kum kalmamasıdır.böylede olunca doganın dengesini bozmus oluyoruz.bir kum mahallesi sakini olarak bundan cok rahatsızlık duyuyorum.bunun yerine kalıcı bir cozum dusunulse ve yollara tas parke dosense elbetteki cok ii olur kanaatindeyim.zaten topraga cakıl'a kum'a ihtiyacı olan her zat'ı muhterem insanımız kepceyi traktoru alıp kosuyor kum'a sagolsunlar.cocuklugumda orada ne guzel mis gibi kokan cayır cimen yetisirdi simdi eser yok.cok üzülüyorum bu duruma.. 
Yukarı Dön
Fatih_ÖZSÜMBÜL Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator
Simge
K A Y S E R İ S P O R

Gönderilenler: 952
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Fatih_ÖZSÜMBÜL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18/Şubat/2010 Saat 20:55
Öncelikle hoşgeldin tavil aramıza..

Taş parke çözüm olmaz oraya kardeş zannetmiyorum. zamanla deforme olur yerinden oynar taş parkeler kanımca.

Yukarı Dön
islam TOKGOZ Açılır Kutu Gör
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge
SARIDAN SEVGILERLE

Gönderilenler: 662
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı islam TOKGOZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18/Şubat/2010 Saat 21:15
Orjinalini yazan: Fatih_ÖZSÜMBÜL

Öncelikle hoşgeldin tavil aramıza..

Taş parke çözüm olmaz oraya kardeş zannetmiyorum. zamanla deforme olur yerinden oynar taş parkeler kanımca.

evet devrem hatirladigim kadariyla parke tas dösendi ama oda care olmadi
Yukarı Dön
Çetin Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator
Simge
Çetin Dalmaz (FrmOwner)

Gönderilenler: 654
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18/Şubat/2010 Saat 21:55
alt yapı olacak

altından dere sularını tahliye edecek buyuklukte kanalizasyon olacakki bu olaylar başa gelmesin
Yukarı Dön
ömer erkmen Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ömer erkmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 08:22
arkadaslar kasabamizin en buyuk sorunu genclerin ve bazi kisilerin kasabada bulunan gurbetcilerin evlerini acmalari soymalaridir buna belediye baskanimizindan bir cozum istemek bence bu sorunda sanirim bekci tutmakla cozulur 1 ay once gittim koye yallarimiz yine ayni yapilmamis bence yoldan once hirsizlik olaylarina bir cozum bulmak lazim.
Yukarı Dön
f.orhan Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 73
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı f.orhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 10:42
Kasabamızın yolları hala yapılamadı.Kasabaya girip çıkarken sıkıntı yaşıyoruz....
Yukarı Dön
Kadir Birgül Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator
Simge
Garaka Kadir

Gönderilenler: 595
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kadir Birgül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 19:13
arkadaş bu nasıl iştir kaç senedir millet yol yol diye bağıp duruyor allah aşkına yokmu bir
duyan ben en son ramazan bayramında gitmiştim ana yolda 20-30 km/h gidilebiliyordu en kısa zamanda bir çözüm bulunmasını ümit ediyorum
Yukarı Dön
Necmettin ARSLAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 193
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Necmettin ARSLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 20:05
Orjinalini yazan: ömer erkmen

arkadaslar kasabamizin en buyuk sorunu genclerin ve bazi kisilerin kasabada bulunan gurbetcilerin evlerini acmalari soymalaridir buna belediye baskanimizindan bir cozum istemek bence bu sorunda sanirim bekci tutmakla cozulur 1 ay once gittim koye yallarimiz yine ayni yapilmamis bence yoldan once hirsizlik olaylarina bir cozum bulmak lazim.

Mehmet Günsili abimiz bekçi olmuş duyduğuma göre ama ne kadar doğrudur bilmiyorum !!!

Yukarı Dön
Feramuz Aktaş Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Gönderilenler: 430
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Feramuz Aktaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 23:44
bende bu kurban bayramında ordaydım yama yapıyorlardı Big smile daha kötü oldu kössü yuvasına dönmüş.sayın belediye başkanımızın yapacaklarım diye bir yazısı vardı.en ön pilana bu olu koyarsalar çok makbule gececek sanırım.sizinde dediğiniz gibi sörekli feryat ediyoruz bir duyan yok.belki vardır ama imkanlar elvermiyor ola bilir bunuda saygıyla karşılıyorum..

Yukarı Dön
Fatih_ÖZSÜMBÜL Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator
Simge
K A Y S E R İ S P O R

Gönderilenler: 952
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Fatih_ÖZSÜMBÜL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26/Şubat/2010 Saat 09:15
Orjinalini yazan: ömer erkmen

Köyde hırsızlık ne kadar iğrenç ve rezil bir durum ne yazıkki...

Yukarı Dön
islam TOKGOZ Açılır Kutu Gör
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge
SARIDAN SEVGILERLE

Gönderilenler: 662
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı islam TOKGOZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26/Şubat/2010 Saat 21:14
kardes kimler neden yapiyor bilmiyorum ama kesinlikle cok igrenc bir olay köyümüzde hirsizlik olmasi diger bir konuda yol meselesi acana neden yapilmiyor maddi durumdan mi yoksa baska nedenlermi var acaba
Yukarı Dön
m.tokgöz Açılır Kutu Gör
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı m.tokgöz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27/Şubat/2010 Saat 21:05
       Ben <kasabamızda neler olmasını isterdiniz>başlıklı konuda kasabamızda her şeyden önce bir karakol olması gerektiğini söylerken bazı arkadaşlarımız <isteyecek başka şey kalmadı sanki> diye aklından geçirmiştir mutlaka.İşte bu hırsızlık olaylarından dolayı bunu söylemiştim arkadaşlar.Kasabamızın kötü reklamı olmasın diye bundan bahsetmemiştim.Ne var ki kasabamız çevre köylerde yeteri kadar reklam olmuş zaten.
       Şunları yazarken bile inanın kendimden utanıyorum.Birkaç kendini bilmezin yediği naneler yüzünden koca bir kasabanın adı çıkıyor maalesef.Diyecek şey bulamıyorum .Sadece <Allah ıslah etsin> diyorum.

Yukarı Dön
Çetin Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator
Simge
Çetin Dalmaz (FrmOwner)

Gönderilenler: 654
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27/Şubat/2010 Saat 22:23
Köyde gençlere neler oluyor diye feramuz konu açmıştı. Konu sanırım biraz yetişme sorunundan kaynaklanıyor. Çocukluktan daha kötü alışkanlıklara başlandıgını duydum

her şeyin başı tiner, bali, cocuk yaşta sigara hatta esrar bile içenler varmış (kötü alışkanlıklar)

habere inanmak istemiyorum ama malesef bu tabloların sebebi bunlardan kaynaklanıyor.
Cebinde parası olmayan sağa sola saldırıyor. Hırsızlım yapıyor terbiyesizlikler diz boyu artmakta

sorunun çözümü için istihdam yaratacak projeler olmalı

gençler başı boş bırakılmamalı

en iyi çözüm çalıştırmaktır :)))

bu gidişle köyde gençler ahlaksız terbiyesiz yetişiyor...

ne yazıkki durum bundan ibaret

her şeyin tek sebebi maddi nedenler olarak görüyorum

Yeni alt yapı ile pek yakında yenileniyoruz...
Yukarı Dön
esin-ti Açılır Kutu Gör
Prenses
Prenses
Simge

Gönderilenler: 537
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı esin-ti Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02/Mart/2010 Saat 23:05
Kasabamızda hırsızlık gibi çirkin olayların dışında,sık sık suların kesilmesi de önemli bir sorun bence.
Yukarı Dön
f.orhan Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 73
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı f.orhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02/Mart/2010 Saat 23:55
Kasabamızın en büyük sorunlarından biri ise dağların kuru ve çıplak olmasıdır....
Yukarı Dön
MUSTAFA Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı MUSTAFA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04/Mart/2010 Saat 23:24
KÖYDE HIRSIZLIK OLAYI ÇUVALDI BUNA Bİ ÖNLEM ALMAK LAZIM  KÖYÜN HALKI GECELERİ YATMAYA KORKAR OLDU  Bİ ÇARE  GENÇLİK ELDEN GİDİYOR   VE YOLLAR  DAN GİDEMEZ OLDUK YOLLARIN ARTIK YAPILMASINI İSTİYORUZ  HIRSIZLIK YÜZÜNDEN UOL YAPIMI DURDU NEDEN MAKİNALARIN  MAZODUNU ÇALMIŞLAR  KARA YOLLARI ARAÇLARI GERİ ÇEKMİŞ  HAKLI KÖY HIRSIZ DOLMUŞ KARDEŞİM  BAŞKANIMIZ BAYRAM HOCAYA  RİCAMIZ BUNA Bİ ÇARE BULSUN  
Yukarı Dön
esin-ti Açılır Kutu Gör
Prenses
Prenses
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı esin-ti Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13/Mart/2010 Saat 13:43
Kasabamızın engebeli yollarına alıştık artıkPinch
Birde kullanılmayan harabe evler varya,çok kötü bir görüntü kirliliği yapıyor.
Biran önce temizlenmesi gerekiyor.
Artık kasabamızda birşeylerin değişmesi gerekiyor.
Yukarı Dön
Feramuz Aktaş Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Gönderilenler: 430
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Feramuz Aktaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14/Mart/2010 Saat 00:06
burda cetin abime katılıyorum gazideki gençlerin cogu calışmamaktatır.buda neye sebep oluyor serbest yaşama sebep oluyor yanı haylazlıga çalışıyorlar.para pul olmayıncada evedende destek delmeyince ne yapıyorlar .ya evden nohut ,fasülye ve benzeri gıdaları (kendi evlerinden veya başka evlerden calıp satıyorlar)bu olayda birtek gıda deyil ben örnek olarak yazdım gercek olmuş bir olayı anlatmak istedim..hırsızlıgın bir çok şekilde ne yazıkki bizim köyümüzde yaşanmakta.herzaman dedigim gibi yine söylüyorum burda aile lere çok büyük görev düşüyor ...

Yukarı Dön
esin-ti Açılır Kutu Gör
Prenses
Prenses
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı esin-ti Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15/Mart/2010 Saat 13:20

Allah o gençleri ıslah etsin.

3-5 kişinin yapmış oldugu çirkin işler bütün kasabanın adını lekeliyor.Sanki bütün kasabanın gençleri bunu yapıyormuş gözüyle bakılıyor.Yani kurunun yanında yaşda yanıyor.
Eskiden Gazi Kasabalıyım derken gurur duyardım,şimdi ise çekinir oldum.
Çünki hemen; "A a sizin köyden çok hırsız çıkıyomuş".
Yada; "aaaaa sizin köyün kızlarıda hiç kahır çekmezmiş".Tabiki bende hemen savunmaya geçiyorum ama nafile inanan inanmış.

Yukarı Dön
€y_LüL Açılır Kutu Gör
Prenses
Prenses
Simge

Gönderilenler: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı €y_LüL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Mart/2010 Saat 20:46
ewt bnde katılıyorum bna da annem ara sıra anlatır 'önceden köyümüz havasıyla ,suyuyla, toprağıyla çok güzel bir köydü.herkes hergün kendi kapısının önünü temizlerdi.bir tane bile çöp göremezdim. ama şimdi hiç kimse dikkat etmiyor,hırsızlık yaygın durumda'der bn bunları annemden  duyunca çok şaşırıyorum. çünki bnde bunlara şahit oluyorum. köyümüz harap içinde. bir kere de bu köyün insanının güldüğünü görsem.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Bu Sayfa 0,156 Saniyede Yüklendi.
isminiz@gazilim.com 5 GB kapasiteli mail sahibi olmak istermisiniz? @gazilim.com
-->
Dost siteler ve foruma katkda bulunan web adreslerimiz

Formumuz ok Yaknda Yeniden Yaplandrlcak

web siteleri