Kasabamızın Sorunları |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
m.tokgöz
Süper Moderatör
Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2009 Konum: kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 728 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Kasabamızın SorunlarıGönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 00:20 |
|
Sizce kasabamızın şu an ne gibi sorunları vardır ve bu sorunların çözümü için ne gibi önerileriniz olabilir?
(Örneğin bir süre önce yolların bir türlü yapılamayışı uzun zaman gündemde kalmıştı.Bunun gibi gözlemleyebildiğiniz sorunlar nelerdir?) Paylaşmaya ne dersiniz!? Düzenleyen m.tokgöz - 05/Şubat/2010 Saat 00:37 |
|
![]() |
|
ismailKALE
Yeni Üye
İsmail Kale Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2008 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailKALE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 01:06 |
|
PAYLAŞMAYI ÇOK SEVDİGİM ŞEY GENCLERİMİZİN EKSİK OLAN TERBİYE VE EGİTİMLERİ |
|
![]() |
|
esmasara
Prenses
Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 02:21 |
|
iyi konuya deginmisiniz bence araba ve motorlari cok hizli kullaniyorlar korkuyorum köye gelince cocuklarima vururlar diye bende bu konuyu ekleyimm, tesekkürler
|
|
![]() |
|
Necmettin ARSLAN
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01/Kasım/2008 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Necmettin ARSLAN
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Şubat/2010 Saat 13:01 |
|
Yollar Hala Yapılmadı =)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
m.tokgöz
Süper Moderatör
Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2009 Konum: kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 728 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12/Şubat/2010 Saat 21:00 |
|
Bence kasabamızın en büyük sorunuaşırı yağışlar olduğunda mamadan yani kum mahallesindeki dereden gelen seldir.Gelen sel suları ile birlikte suya kapılan ne kadar taş varsa kasabanın tam ortasına yığılmaktadır.Geçtiğimiz yıllarda bunun benzeri durumlarla karşılaşılmış sel sularının geçtiği yollar yarılmış,taş ve çamur yığınları oluşmuştu.
Gelen her belediye başkanı bu duruma çözüm aramışlar ancak bir çözüm yolu bulamamışlardır. Şimdi bunun için ne gibi çözüm önerileriniz olabilir? Gelelim yolların yapılmayışına.Bence yolların şu an için yapılmaması daha iyi Necmettin.Eğer yollar yapılmış olsaydı kışın soğuğunu yiyince tekrar aynı hale gelecekti.O yüzden şimdi değilde baharın başlangıcında yapılması daha doğru diye düşünüyorum. |
|
![]() |
|
abdullahceran
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 26/Ekim/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 199 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullahceran
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12/Şubat/2010 Saat 23:52 |
|
bence kum mahallesinden bi kanal acılara ordan gelen suyu caya vere bilirler
|
|
![]() |
|
tavil tokgöz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tavil tokgöz
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14/Şubat/2010 Saat 20:33 |
|
kasabamızda ki en buyuk sorunlardan biride her yagmur yagısında gelen sel sonrasında asınan yollara belediyenin kum mahallesindeki kumdan kum götürüp dökmesi ve bu olayın her yagmur yagısında tekrarlanması sonucu kumda kum kalmamasıdır.böylede olunca doganın dengesini bozmus oluyoruz.bir kum mahallesi sakini olarak bundan cok rahatsızlık duyuyorum.bunun yerine kalıcı bir cozum dusunulse ve yollara tas parke dosense elbetteki cok ii olur kanaatindeyim.zaten topraga cakıl'a kum'a ihtiyacı olan her zat'ı muhterem insanımız kepceyi traktoru alıp kosuyor kum'a sagolsunlar.cocuklugumda orada ne guzel mis gibi kokan cayır cimen yetisirdi simdi eser yok.cok üzülüyorum bu duruma..
|
|
![]() |
|
Fatih_ÖZSÜMBÜL
Administrator
K A Y S E R İ S P O R Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2008 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatih_ÖZSÜMBÜL
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18/Şubat/2010 Saat 20:55 |
|
Öncelikle hoşgeldin tavil aramıza..
Taş parke çözüm olmaz oraya kardeş zannetmiyorum. zamanla deforme olur yerinden oynar taş parkeler kanımca. |
|
![]() |
|
islam TOKGOZ
Süper Moderatör
SARIDAN SEVGILERLE Kayıt Tarihi: 20/Ekim/2008 Konum: BILGISAYAR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 662 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı islam TOKGOZ
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18/Şubat/2010 Saat 21:15 |
evet devrem hatirladigim kadariyla parke tas dösendi ama oda care olmadi |
|
![]() |
|
![]() |
|
Çetin
Administrator
Çetin Dalmaz (FrmOwner) Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2007 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18/Şubat/2010 Saat 21:55 |
|
alt yapı olacak
altından dere sularını tahliye edecek buyuklukte kanalizasyon olacakki bu olaylar başa gelmesin |
|
![]() |
|
ömer erkmen
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2009 Konum: uye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer erkmen
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 08:22 |
|
arkadaslar kasabamizin en buyuk sorunu genclerin ve bazi kisilerin kasabada bulunan gurbetcilerin evlerini acmalari soymalaridir buna belediye baskanimizindan bir cozum istemek bence bu sorunda sanirim bekci tutmakla cozulur 1 ay once gittim koye yallarimiz yine ayni yapilmamis bence yoldan once hirsizlik olaylarina bir cozum bulmak lazim.
|
|
![]() |
|
f.orhan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2009 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 10:42 |
|
Kasabamızın yolları hala yapılamadı.Kasabaya girip çıkarken sıkıntı yaşıyoruz....
|
|
![]() |
|
Kadir Birgül
Administrator
Garaka Kadir Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2008 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 595 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kadir Birgül
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 19:13 |
|
arkadaş bu nasıl iştir kaç senedir millet yol yol diye bağıp duruyor allah aşkına yokmu bir
duyan ben en son ramazan bayramında gitmiştim ana yolda 20-30 km/h gidilebiliyordu en kısa zamanda bir çözüm bulunmasını ümit ediyorum
|
|
![]() |
|
Necmettin ARSLAN
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01/Kasım/2008 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Necmettin ARSLAN
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 20:05 |
Mehmet Günsili abimiz bekçi olmuş duyduğuma göre ama ne kadar doğrudur bilmiyorum !!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Feramuz Aktaş
Moderator
Kayıt Tarihi: 15/Kasım/2008 Konum: iSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 430 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Feramuz Aktaş
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 23:44 |
|
bende bu kurban bayramında ordaydım yama yapıyorlardı
|
|
![]() |
|
Fatih_ÖZSÜMBÜL
Administrator
K A Y S E R İ S P O R Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2008 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatih_ÖZSÜMBÜL
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26/Şubat/2010 Saat 09:15 |
Köyde hırsızlık ne kadar iğrenç ve rezil bir durum ne yazıkki... |
|
![]() |
|
islam TOKGOZ
Süper Moderatör
SARIDAN SEVGILERLE Kayıt Tarihi: 20/Ekim/2008 Konum: BILGISAYAR Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 662 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı islam TOKGOZ
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26/Şubat/2010 Saat 21:14 |
|
kardes kimler neden yapiyor bilmiyorum ama kesinlikle cok igrenc bir olay köyümüzde hirsizlik olmasi diger bir konuda yol meselesi acana neden yapilmiyor maddi durumdan mi yoksa baska nedenlermi var acaba
|
|
![]() |
|
![]() |
|
m.tokgöz
Süper Moderatör
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27/Şubat/2010 Saat 21:05 |
|
Ben <kasabamızda neler olmasını isterdiniz>başlıklı konuda kasabamızda her şeyden önce bir karakol olması gerektiğini söylerken bazı arkadaşlarımız <isteyecek başka şey kalmadı sanki> diye aklından geçirmiştir mutlaka.İşte bu hırsızlık olaylarından dolayı bunu söylemiştim arkadaşlar.Kasabamızın kötü reklamı olmasın diye bundan bahsetmemiştim.Ne var ki kasabamız çevre köylerde yeteri kadar reklam olmuş zaten.
Şunları yazarken bile inanın kendimden utanıyorum.Birkaç kendini bilmezin yediği naneler yüzünden koca bir kasabanın adı çıkıyor maalesef.Diyecek şey bulamıyorum .Sadece <Allah ıslah etsin> diyorum. |
|
![]() |
|
Çetin
Administrator
Çetin Dalmaz (FrmOwner) Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2007 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27/Şubat/2010 Saat 22:23 |
|
Köyde gençlere neler oluyor diye feramuz konu açmıştı. Konu sanırım biraz yetişme sorunundan kaynaklanıyor. Çocukluktan daha kötü alışkanlıklara başlandıgını duydum
her şeyin başı tiner, bali, cocuk yaşta sigara hatta esrar bile içenler varmış (kötü alışkanlıklar) habere inanmak istemiyorum ama malesef bu tabloların sebebi bunlardan kaynaklanıyor. Cebinde parası olmayan sağa sola saldırıyor. Hırsızlım yapıyor terbiyesizlikler diz boyu artmakta sorunun çözümü için istihdam yaratacak projeler olmalı gençler başı boş bırakılmamalı en iyi çözüm çalıştırmaktır :))) bu gidişle köyde gençler ahlaksız terbiyesiz yetişiyor... ne yazıkki durum bundan ibaret her şeyin tek sebebi maddi nedenler olarak görüyorum |
|
|
Yeni alt yapı ile pek yakında yenileniyoruz...
|
|
![]() |
|
esin-ti
Prenses
Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 537 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Mart/2010 Saat 23:05 |
|
Kasabamızda hırsızlık gibi çirkin olayların dışında,sık sık suların kesilmesi de önemli bir sorun bence.
|
|
![]() |
|
f.orhan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2009 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Mart/2010 Saat 23:55 |
|
Kasabamızın en büyük sorunlarından biri ise dağların kuru ve çıplak olmasıdır....
|
|
![]() |
|
MUSTAFA
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 04/Mart/2010 Konum: KADER Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04/Mart/2010 Saat 23:24 |
|
KÖYDE HIRSIZLIK OLAYI ÇUVALDI BUNA Bİ ÖNLEM ALMAK LAZIM KÖYÜN HALKI GECELERİ YATMAYA KORKAR OLDU Bİ ÇARE GENÇLİK ELDEN GİDİYOR VE YOLLAR DAN GİDEMEZ OLDUK YOLLARIN ARTIK YAPILMASINI İSTİYORUZ HIRSIZLIK YÜZÜNDEN UOL YAPIMI DURDU NEDEN MAKİNALARIN MAZODUNU ÇALMIŞLAR KARA YOLLARI ARAÇLARI GERİ ÇEKMİŞ HAKLI KÖY HIRSIZ DOLMUŞ KARDEŞİM BAŞKANIMIZ BAYRAM HOCAYA RİCAMIZ BUNA Bİ ÇARE BULSUN
|
|
![]() |
|
esin-ti
Prenses
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13/Mart/2010 Saat 13:43 |
|
Kasabamızın engebeli yollarına alıştık artık
Birde kullanılmayan harabe evler varya,çok kötü bir görüntü kirliliği yapıyor.
Biran önce temizlenmesi gerekiyor.
Artık kasabamızda birşeylerin değişmesi gerekiyor.
|
|
![]() |
|
Feramuz Aktaş
Moderator
Kayıt Tarihi: 15/Kasım/2008 Konum: iSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 430 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Feramuz Aktaş
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14/Mart/2010 Saat 00:06 |
|
burda cetin abime katılıyorum gazideki gençlerin cogu calışmamaktatır.buda neye sebep oluyor serbest yaşama sebep oluyor yanı haylazlıga çalışıyorlar.para pul olmayıncada evedende destek delmeyince ne yapıyorlar .ya evden nohut ,fasülye ve benzeri gıdaları (kendi evlerinden veya başka evlerden calıp satıyorlar)bu olayda birtek gıda deyil ben örnek olarak yazdım gercek olmuş bir olayı anlatmak istedim..hırsızlıgın bir çok şekilde ne yazıkki bizim köyümüzde yaşanmakta.herzaman dedigim gibi yine söylüyorum burda aile lere çok büyük görev düşüyor ...
|
|
![]() |
|
esin-ti
Prenses
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15/Mart/2010 Saat 13:20 |
|
Allah o gençleri ıslah etsin. 3-5 kişinin yapmış oldugu çirkin işler bütün kasabanın adını lekeliyor.Sanki bütün kasabanın gençleri bunu yapıyormuş gözüyle bakılıyor.Yani kurunun yanında yaşda yanıyor.
Eskiden Gazi Kasabalıyım derken gurur duyardım,şimdi ise çekinir oldum.
Çünki hemen; "A a sizin köyden çok hırsız çıkıyomuş".
Yada; "aaaaa sizin köyün kızlarıda hiç kahır çekmezmiş".Tabiki bende hemen savunmaya geçiyorum ama nafile inanan inanmış.
|
|
![]() |
|
€y_LüL
Prenses
Kayıt Tarihi: 26/Şubat/2010 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19/Mart/2010 Saat 20:46 |
|
ewt bnde katılıyorum bna da annem ara sıra anlatır 'önceden köyümüz havasıyla ,suyuyla, toprağıyla çok güzel bir köydü.herkes hergün kendi kapısının önünü temizlerdi.bir tane bile çöp göremezdim. ama şimdi hiç kimse dikkat etmiyor,hırsızlık yaygın durumda'der bn bunları annemden duyunca çok şaşırıyorum. çünki bnde bunlara şahit oluyorum. köyümüz harap içinde. bir kere de bu köyün insanının güldüğünü görsem.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |