Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Güzel Türkiyem > Kayserimiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS: DEVELİ SEYRANİ KAMPÜSÜNE BİR TESİS DAHA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

DEVELİ SEYRANİ KAMPÜSÜNE BİR TESİS DAHA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
Feramuz Aktaş Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 427
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Feramuz Aktaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: DEVELİ SEYRANİ KAMPÜSÜNE BİR TESİS DAHA
    Gönderim Zamanı: 07/Mart/2010 Saat 23:19

KÜLTÜR MERKEZİNE KÜLTÜRELl ETKİNLİK İLE BAŞLANGIC

Almanya'da bulunan hayırsever hemşerimiz Dr. Mustafa TUTUM ve Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'nün ortaklaşa yaptıracağı 3800 metrekare kapalı alanı bulunan Mustafa TUTUM Kültür Merkezi inşaatının temel kazı çalışmalarına Kültürel bir etkinlik ile başlanıldı.
Erciyes Üniversitesi Yapı işleri Daire Başkanlığından inşaat mühendisi Halit KİP, İhaleyi alan Ankara firması Arıkan İnşaat Müteahhiti İbrahim Çelik,Hüseyin Şahin Meslek Yüksek Okulu Akademik Kadrosundan Yrd. Doç. Dr. Şükrü SU ,Öğr. Gör. Enes GÜNDÜZ, Öğr. Gör. Ömer KAYAALTI,Belediye Başkan Vekili Bayram Sabah,Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Develioğlu
4 Mart 2010 Perşembe günü Kültür merkezinin inşaatı için temel kazı çalışmalarına Dinçer Bıçakçı'ya ait iş makinaları ile başlanılırken oradaydı.
8 Şubat ta yer teslimi yapılan Kültür merkezinin 725 gün içerisinde teslimi yapılacak.
Hüseyin şahin Meslek Yüksek Okulu ile Belediyemizin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kültürel etkinliklerden Aşıklar şöleninin de Seyrani Kampüs alanı içerisinde bulunan Hüseyin Şahin MYO da yapılması öğrenciler,Öğretim üyeleri ve tüm katılımcılar ile müteahit firma tarafından Kültür merkezinin kazı çalışmaları Kültürel etkinliklerle başlamış oldu diye belirtildi.
Kazı çalışmalarının başlamasından sonra heyet hep birlikte Aşıklar şöleni etkinliklerine iştirak ettiler.

Yukarı Dön
esin-ti Açılır Kutu Gör
Prenses
Prenses
Simge

Gönderilenler: 531
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı esin-ti Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03/Mart/2010 Saat 12:30

Son yıllarda develiye yapılan hizmetlerle olumlu büyük deyişiklikler oldu.

Özellikle eğitim alanında
Bunlar gerçekten sevindirici.

Yukarı Dön
m.tokgöz Açılır Kutu Gör
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge

Gönderilenler: 726
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı m.tokgöz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 20:23
        Bunlar Develi'miz için çok güzel atılımlar.Allah hayırlısını versin .İnşallah devamı gelir.
Yukarı Dön
Kadir Birgül Açılır Kutu Gör
Administrator
Administrator
Simge
Garaka Kadir

Gönderilenler: 595
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kadir Birgül Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24/Şubat/2010 Saat 19:05
maşallah kayseriden sonra develide gelişmeye başlıyor allahın izniye birde vilayet olursak tam olur
Yukarı Dön
Feramuz Aktaş Açılır Kutu Gör
Moderator
Moderator
Simge

Gönderilenler: 427
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Feramuz Aktaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23/Şubat/2010 Saat 23:15

SEYRANİ KAMPÜSÜNE BİR TESİS DAHA

Develi ilçesinde Erciyes Üniversitesine bağlı bulunan Seyrani Ziraat Fakultesi, Hüseyin Şahin MYO'dan sonra Mustafa TUTUM Kültür Merkezi'ninde kampüs alanındaki inşaatı için start verildi.
Almanya'da bulunan Develili hayırsever Dr. Mustafa TUTUM ve Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'nün ortaklaşa yaptıracağı Mustafa TUTUM Kültür Merkezi ile ilgili Erciyes Üniversitesi Yapıişleri Daire Başkanlığından Halit KİP 3800 metrekare kapalı alan içerisinde; zemin katta sergi salonu, 250 kişilik konferans salonu idari ve akademik personel için yemek salonu bulunduğunu. Birinci katta ise öğrenci yemek hanesi, kırtasiye marketi. İkinci katta kütüpane, misafirane ve internet salonu bulunduğunu beyan etti. İhaleyi alan Ankara firması Arıkan İnşaat Müteahhiti İbrahim Çelik 8 Şubat 2010 tarihi itibari ile ihale sürecinin başladığını 725 gün işbitirme gününün bulunmasına karşılık iki yıldan daha kısa sürede projeyi teslim edeceğini belirtti. Yer tesliminde hazır bulunan Seyrani Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İrfan İLBAŞ kampüs alanında bulunan öğrencilerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karılayacak olan kültür merkezinin kampüsün gelişiminde önemli bir mihenk taşı olacağını belirtirken. Develi Belediye Başkanı ve Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Recep ÖZKAN kültür merkezinin kampüs alanında üçüncü bina olduğunu böylelikle 10000 metrekarenin üzerinde kapalı alan olduğunu belirtti. Çok yakın zmanda kampüs alanına Birkaç hayırseverimizin daha bina yaptıracağının müjdesini verdi.
Yerteslimi esnasında Belediye Başkan Yrd.'sı İsmail DEVELİOĞLU ve Meclis üyesi Salim AÇIKGÖZ'de hazır bulundular. Alanın tamamen karlarla kaplı olmasına rağmen müteahhit yer teslimini alarak inşaata hemen başlayacağını belirtti.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.61 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Bu Sayfa 0,359 Saniyede Yüklendi.
isminiz@gazilim.com 5 GB kapasiteli mail sahibi olmak istermisiniz? @gazilim.com
-->
Dost siteler ve foruma katkda bulunan web adreslerimiz

Formumuz ok Yaknda Yeniden Yaplandrlcak

web siteleri